Danish

1. Forberedelse

Find et roligt sted, hvor du vil være i stand til at udføre riten uforstyrret. Du skal bruge et lys (eller en anden form for hengiven ild såsom en lampe eller ildsted) og noget at tænde den med. Du ønsker måske at indvie stearinlys eller andre materialer du vil bruge i tråd med din sædvanlige tradition for at arbejde, ellers skal du blot sørge for, at det er rent.

2. Indledning

Gør dig det behageligt, træk vejret dybt og find dit balancepunkt, en balance mellem sind og sjæl og krop, som vil præsentere dig stolt og smuk til verden. Træk vejret dybt og find din stemme, stemmen, som du vil tale ord af sand og ren hensigt. Træk vejret dybt og opfordre frihed i dit hjerte, så du vil være i stand til at udtrykke dig med renhed hensigtserklæring og med styrken af ​​begær.

Placer begge dine hænder på dit hjerte (tre hjerteslag), din pegefinger og langfinger på din dominerende hånd til dine læber (tre hjerteslag), og derefter til din pande (tre hjerteslag). Nu indeslut dine tommelfingre inden for begge dine hænder (i næver) og hæv begge dine arme mod himlen.

Åbn dine hænder, med håndfladen opad i venstre hånd, sæt din højre arm til din side håndfladen nedad og påberåb gudinden.

3. Påkaldelse

“Jeg påberåber dig, herskerinde af Himlen, Jorden og Havet,

ved dine mysterier nat og dag,

af lyset fra Månen og skyggen af solen

jeg påberåber dig, herskerinde af liv, død og genfødsel

Kom frem nu fra skygge riget for at fodre min sjæl og oplys mit sind,

Trefoldig-formet herskerinde af de tre måder,

jeg bønfalder dig, nøgle-bærende herskerinde af nattevandrende sjæle

for at frembringe din visdom blandt stjernerne for at bringe din stjerne ild ned fra mørket mellem,

Creatrix af lyset!

Gudinde af skygge riger! lys-bærende dronning!

Hvisk nu dine hemmeligheder!

Ild-bringer! Den-Jordiske! Dronning af himlen! ”

 

[Løft begge hænder med håndfladerne vendt opad mod himlen (tre hjerteslag) og derefter rør jorden med håndfladerne nedad]

[Sid foran lyset og forbered dig på at tænde det]

[Tag tre dybe indåndinger og lad dine sanser vækkes]

Sig:

“Hekate, ledsager og guide til mysterierne

jeg tænder denne hellige ild i din ære, [tænd ild]

Dens lys forener stjernerne og sten, himlen og jorden,

Med denne ild udtrykker jeg mit ønske om en større forståelse for dine mysterier

Askei Kataskei Eron Oreon IOR Mega Samnyēr Baui (gentag 3 gange) Phobantia Semnê,

Store Hekate, der spinder spind af stjernerne og regulerer livets spiral

Guide mig igennem mod veje for forståelse,

fra korsvej til korsvej,

fakkelbærene og nøglebærene af dine mysterier vil altid finde hinanden ”

Sid nu og se flammen flimmer og danse, tillad dig selv at fokusere på de forskellige farver i flammen, de gule og røde, blues og hvide og den sorte. Hvis du ønsker det kan beslutte dig for at bruge lidt tid på at meditere på flammen, observere for visioner eller varsler. Ligeledes kan du ønske at slukke det og beholde stearinlyset. Lad dit sande jeg udstråle lyst sine smukke mysterier fra denne dag frem, flammen af ​​brandene i Hekate brænder i dit hjerte!

Sig:

“Jeg forvise nu skygger af tvivl fra mit sind,

Sættet af stilhed og varme af vores forening

jeg føler din gyldne udstråling i mit hjerte

Og herligheden af viden på min pande,

jeg er en elev af dine mysterier.”

Sluk flammen, og derefter placer begge dine hænder på dit hjerte (tre hjerteslag), din pegefinger og langfinger på din dominerende hånd til dine læber (tre hjerteslag), og derefter til din pande (tre hjerteslag).

Åbn håndfladerne mod himlen, derefter nå ned og rør jorden.

[Meddelelse om ophavsret]

Dette ritual blev skrevet i anledning af færdiggørelsen af ​​bogen Hekate Hendes Hellige Brande og som en handling af hengivenhed til gudinden Hekate. Tilladelse gives for tilpasning af dette ritual for personlig og gruppe brug. Ritualet er designet til at blive udført, som det er, men kan også inkorporeres i længere ritualer og er kompatibel med de fleste magiske traditioner. Dem der udfører denne rite tager personligt ansvar for de resultater (eller mangel på resultater!) Heraf kan forfatteren ikke holdes ansvarlig for eventuelle uønskede virkninger. Dette ritual må gengives frit til ikke-kommercielle formål i ethvert format elektronisk eller trykt, forudsat at denne originale bekendtgørelse forbliver intakt.

Med særlig tak til Crisan Haro for oversættelsen af denne rite fra Engelsk til Dansk.